E-terapi står for elektronisk terapi – terapi over internett. Vi lever stadig mer av våre liv i den digitale verden, på godt og vondt. Det er fint å møte folk ansikt til ansikt. Det gjør jeg hver dag som psykolog. Samtidig er det fint å kunne ha tilgang til hjelp og veiledning på nett, fra PC, mobil eller nettbrett. E-terapi er enkelt, tidsbesparende og praktisk. Det gir deg økt mulighet til å finne den psykologen akkurat du har lyst til å snakke med. Å velge E-terapi gir deg mulighet til å oppsøke spisskompetanse fra din egen stue helt uavhengig av hvor du bor - eller til og med hvis du sitter under en palme i utandet. Det gir deg også mer spillerom til å finne en psykolog du kan snakke med på kveldstid eller helg. Også virker det! Forskning viser nemlig at veiledning og terapi online er like effektivt som der man møtes fysisk på et kontor. Hvis du tenker at E-terapi kan være noe for deg må du gjerne ta kontakt. Er du usikker på om E-terapi er noe for deg, eller har andre spørsmål du ønsker avklaring på før du velger E-terapi hos meg, har jeg tilbud om en 20-minutters avklaringssamtale som vårt første møte. Mer finner du under priser.

Forskning viser at veiledning og terapi online er like effektivt som der man møtes fysisk på et kontor.

Ved å velge terapi eller veiledning online sparer du tid og penger på å reise til og fra konsultasjonen. Bra for deg – bra for miljøet – bra for din eventuelle arbeidsgiver.

Kanskje bor du på et sted der tilgangen på psykologer ikke er så god som du skulle ønske. Kanskje ønsker du en psykologspesialist med en særskilt spisskompetanse som kun én eller få i Norge har.  Ved å velge terapi eller veiledning online kan du velge den psykologen du mener passer best for akkurat deg, uten å være begrenset av hvor du er.

Ved å velge veiledning eller terapi online kan du fortsette kontakten selv om du har en hverdag der du ikke fysisk befinner deg på samme sted hele året. Kanskje pendler du i jobb, reiser en del til utlandet eller lignende. Med psykologen i lomma er du fri til å være der du vil når vi snakker sammen. Både PC, Nettbrett og mobiltelefon vil fungere for å gjennomføre en videosamtale med Psykolog Avantis

Kanskje er du ikke komfortabel med at andre skal se deg gå inn på et psykologkontor. Ved online terapi kan du sitte i fred og ro i omgivelser som er trygge for deg, på dine premisser.

Din informasjon håndteres av trygge (krypterte) dataløsninger. Dette gjelder både for videosamtalene og for journal notatene som føres av psykologen. 

* Finn et rolig sted der du er komfortabel med å sitte.
* Finn frem Bank-ID på brikke eller telefon. Du trenger dette for å logge deg inn.
* Start påloggingen minst 5 min før oppsatt tid. Det kan ta noen minutter å logge seg inn og å bli klar.

* Bruk gjerne høretelefoner under samtalen. Det vil gjøre at du slipper ekko på lyden, og det gjør også at samtalen blir mer privat dersom det er andre mennesker i nærheten. Samtalen vil også fungere godt uten høretelefoner.
* Innlogging skjer fra nettsiden avantis.confrere.com/login

Sikkerhet
Scroll to Top